Programma

Ieder jaar wordt er een gevarieerd programma samengesteld door de kampstaf met de nodige afwisseling. Bij het Jongerenkamp wordt het programma niet van te voren bekend gemaakt (want het is leuker als je opstaat en dan pas te horen krijgt wat we die dag gaan doen). Bij de Activteitenweek wordt het programma in de week voorafgaand bekend gemaakt, zodat je iedere dag de juiste spullen bij je hebt.

In principe wordt er een vast programma aangeboden, maar bij slecht weer is er een alternatief programma beschikbaar.

Wat kun je verwachten aan activiteiten?
Een greep uit de activiteiten die we de afgelopen jaren hebben gedaan en die mogelijk weer terugkomen: bosspelen, zeskamp, balspelen, waterspelen, stadsspelen, knutselen, quizzen en spelshows, karaoke, feestavonden, excursies, bezoek aan een speeltuin, etc. Kortom er is altijd wel iets bij dat je leuk vind.


Zwemmen
Een kamp zonder een dag naar het zwembad te gaan is geen kamp. Daarom gaan we ieder jaar één dag zwemmen. Bij voorkeur in een buitenbad, maar bij slecht weer in een binnenbad.

...got Talent
Ook is er ieder jaar een bonte avond, die wij ...got Talent noemen. Hierin mag iedereen zijn talenten laten zien. Dat kan op gebied van dans, zang, goochelen, toneel of wat dan ook zijn. Het kan niet gek genoeg... alleen levende dieren zien we liever niet.
Bedenk en oefen dus thuis al een goede act in die je op kamp kan laten zien. Als je dit samen met iemand wil doen, mag dit uiteraard ook. Weet je niets? Geen probleem, praat eens met de leiding; misschien hebben zij wel een goed idee.